Word de regisseur van je eigen levenswerk

๐‚๐š๐ฆ๐ž๐ซ๐š. ๐‹๐ข๐ ๐ก๐ญ. ๐€๐œ๐ญ๐ข๐จ๐ง.

๐€๐ฅ๐ฌ ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž๐Ÿ ๐†๐ข๐๐ฌ ๐ž๐ง ๐™๐ข๐ž๐ฅ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ซ๐ž๐ญ๐Ÿ๐จ๐ญ๐จ๐ ๐ซ๐š๐š๐Ÿ ๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐ ๐ข๐ค ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐›๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐ญ ๐œ๐ซ๐žรซ๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ ๐ข๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ.

Vaak wordt deze ruimte opgevuld met zaken die ๐ง๐ข๐ž๐ญ in jouw voordeel werken. Het is belangrijk om deze ruimte weer vrij te maken.

Jouw leven is als een film waarvan jij de regisseur bent. Deze film bestaat uit ๐›๐ž๐ž๐ฅ๐๐ž๐ง die je tijdens je leven hebt vastgelegd en waaraan je gevoelens, gedachten, overtuigingen en emoties hebt gekoppeld.

Een professioneel fotograaf besteed veel aandacht aan waarom hij een foto maakt. De essentie is het gevoel of ๐ž๐ฆ๐จ๐ญ๐ข๐ž dat het beeld oproept.

Echter, het kan gebeuren dat je niet langer de regisseur van je eigen film bent. Het lijkt alsof je niet vooruitkomt en telkens terugspoelt naar impactvolle momenten in je leven.

Je maakt de keuze om samen met een professional naar je film te kijken, op de beelden te reflecteren en indien nodig te bewerken. Ook de negatieven.

En samen duiken wij de donkere kamer van je ziel in. Waar wij gaan werken met licht.

We onderzoeken samen door welke lens je naar het leven kijkt, of je vaak inzoomt of uitzoomt, vanuit welk perspectief je je leven bekijkt en of je in staat bent een stap opzij te zetten om een breder perspectief te krijgen. En onderzoeken wat er gebeurt wanneer je de knop van je camera indrukt, de trigger activeert.

Compositie is een ander belangrijk aspect dat gebruikt wordt om orde in de chaos te scheppen. Zodat je kunt focussen op je onderwerp (doel), zonder afgeleid te worden door storende elementen. De regel van de ๐ฅ๐ž๐ ๐ž ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž helpt bij het creรซeren van ๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ญ in je beeld en nodigt uit te overwegen of de beelden teveel afleidende elementen bevatten.

We kijken ook naar welke beelden in jouw film zijn geplaatst, zoals onverwerkte traumaโ€™s en pijn van familieleden. Die niet van jou zijn. En wij gaan deze bewerken en opnieuw kaderen. Van angst naar liefde en van beknelling naar vrijheid.

Na het bewerken van de niet-helpende beelden, plaatsen we ze terug in je film en testen we hoe je film nu loopt. Indien nodig bekijken wij de beelden opnieuw, met als uiteindelijk resultaat dat jouw film weer in lijn is met het originele script dat je hebt geschreven.

๐–๐จ๐ซ๐ ๐๐ž ๐ซ๐ž๐ ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ž๐ฎ๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค.

#lttk #transformatie #beelden #sparren #diepzicht #script #coaching #compositie #trigger #zoomin #zoomout #perspectief #ruimte #legeruimte #reflecteren #donkerekamer #regisseur #overtuigingen #emoties #gedachten #soulportraits #zielsportretten #licht

Vorige
Vorige

Hoe zou jij willen sterven?

Volgende
Volgende

5 redenen om je masker op te houden